Bramdrup sogn

Babysalmesang

Hver onsdag formiddag er der babysalmesang kl. 10.15 i kirken. Vi synger og leger, danser, puster sæbebobler og meget andet.  Alle børn mellem 0 og 1 år er velkomne sammen med deres ledsager: mor, far eller bedsteforældre. Det er gratis at deltage – dog 10 kr. for kaffe og hjemmebag i babycafeen i sognegården bagefter.

Babysalmesang kører kontinuerligt. Det vil sige hver onsdag undtagen i ferien:

Vinterferie uge 7

Påskeferie

Sommerferie uge 26-32

Efterårsferie  uge 42

Juleferie uge 51,52 og 1

Vi tager også på babybesøg på plejecenteret Kirsebærhaven og synger sammen med beboerne ca. 4 gange om året – i stedet for en almindelig babysalmesangstime.

Hvorfor babybesøg...
Demens og andre sygdomme hos ældre kan nogen gang gøre tilværelsen udfordrende.
Babybesøget skal være med til at give en god oplevelse som man sent glemmer. At inspirere dagligdagen med afveksling og spontanitet.
Babysalmesangsholdet kommer forbi og kombinere babybesøget med musik, sang og efterfølgende kaffe og småkage.

Tilmeld dig og dit barn hos Camilla Svanberg

Kirke- og kulturmedarbejder