Bramdrup sogn

Morgenandagt

Der er morgenandagt i kirken den første fredag i hver måned. Vi mødes i kirken kl. 10.15 til en kort andagt. Efter andagten inviteres til morgenkaffe/brød og hyggeligt samvær i sognegården (kaffe á kr. 25,-).

Stålskål fra Georg Jensen ”Legacy”.

Den smukke skål i slebet stål hedder ”legacy”, som på engelsk betyder ”arv”. Navnet passer meget godt til formen: Selv om den er fremstillet i splinternyt stål, så er den lidt gammeldags med sine bløde, buede sider. Den kunne godt minde om et gammelt arvestykke. Skålens form og navn fik mig til at erindre et citat af den norske forfatter Sigrid Undset, der et sted skriver: ”Jeg lengter efter den gamle kirke paa klippen som aldrig har sagt at en ting er god fordi den er ny eller fordi den er gammel, men tværtimod har til sakramente vinen som er bedst naar den er gammel og brødet som er bedst naar det er nyt”.

Kirkens budskab er et ældgammelt arvestykke, og når det høres og modtages af os, kan det blive til funklende nyt liv. Gammelt og nyt. Som en ny skål med gammeldags buer. Jeg håber, at den kommende række af morgenandagter må blive til fornyelse af kræfter, mod og tro for enhver, der kommer for at høre det budskab, som på én og samme tid er gammelt og nyt.

Mange hilsner sognepræst Lone Vesterdal.

Forår 2019

Fredag den 4. januar - LV