Sang og skønhed

Torsdag den 26. september kl. 19.30 har vi foredrag ved sognepræst Per Damgaard Pedersen.

Den armenske kirkes sang har en særlig krydret klang.

Den er meditativ, enkel og meget skøn og anderledes. Den danske gudstjeneste er en gå-ud-i-hverdagen-gudstjeneste. Den armenske er en stig-op-til-Gud-gudstjeneste, som det er en helt særlig oplevelse at deltage i. Per D. Pedersen vil tage os med ind i den armenske sang, og fortælle om kirken og om hvordan en håndfuld modige danske kvinder spreder et varmt lys i den mørkeste del af kirkens historie. Per D. Pedersen er sognepræst ved Kristkirken, Kolding. Han har i en årrække boet med sin familie i Armenien, hvor han var lærer på præsteuddannelsen og rådgiver for kirkens ledelse. Han er fortsat tilknyttet kirkens hovedsæde i Antelias, Libanon.

Kaffe/te og brød á 25 kr.

Foredraget foregår i Sognegården

Vi skal styrke børns karakterdannelse

Torsdag den 24. oktober kl. 19.30 er der foredrag ved professor Per Schultz Jørgensen.

Hvordan giver vi børn et godt liv – i en verden i opbrud? Hvordan styrker vi børns robusthed, ansvarlighed og selvstændighed? Kan børn lære ansvar? Hvad gør vi som forældre – og som institution og skole? Oplægget vil pege på, at vi har langt større muligheder, end vi tror. Og understrege, at vi som velfærdssamfund har et stort ansvar for at handle nu.

Per Schultz-Jørgensen gæster Bramdrup sogn med et foredrag om ”Robuste børn”. Per Schultz-Jørgensen er børne – og familieforsker, og har igennem mange år arbejdet med undersøgelser om børn og unge, ligesom han har deltaget i en række projekter, der sigter på at skabe bedre forhold for børn og unge i Danmark og internationalt. Han har været ansat ved Københavns Universitet, Socialforskningsinstituttet og Danmarks Pædagogiske Universitet og har været medlem/formand for Børnerådet.

Kaffe/te og brød á 25 kr.

Foredraget foregår i Sognegården

26sep kl. 19:30

Sogneaften

v/Per Damgaard Pedersen

Se nærmere

26sep kl. 19:30
24okt kl. 19:30

Sogneaften

v/Per Schultz Jørgensen

Se nærmere

24okt kl. 19:30

Sogneaftner m.m.

Sogneaftnerne er kirkens foredragstilbud.

Foredragene finder typisk sted sidste torsdag i måneden.

Der inviteres til to foredrag om efteråret og to foredrag om foråret.

Foredragenes indhold varierer alt efter emne og foredragsholdere.

Formålet er oplysning om både det folkelige og det kirkelige liv.

Fællessang og hyggeligt kaffebord er en naturlig del af sogneaftnerne.