Skærmens magi.

Foredrag ved professor Bent Meier Sørensen - torsdag den 25. februar kl. 19.30.

”Tvivler man på, at der er en symbiose mellem skærm og menneske, skal man bare prøve at tage en skærm fra en fem årig. Efter det behøver man ikke høre et helt foredrag om, at skærme er magiske. Med udgangspunkt i Bent Meier Sørensens seneste bog Skærmens magi. At træne modstandskraften i en digital tid, Kristeligt Dagblads Forlag, vil foredraget beskrive, hvordan vores liv er blevet fundamentalt forandret på få år, og pege på, hvilken ideologi eller ligefrem religion, vi viaskærmene importerer.

Man medbringer selv kaffe/te og brød. Der vil ikke være servering ved sogneaftener i Sognegården.

Der er tilmelding til sogneaftenen på kirkekontoret, telefonisk eller på mail. Tilmelding senest dagen før kl. 12.00. Når der er tilmeldt 60 deltagere vil øvrige tilmeldte blive anført på venteliste. Dette gør vi af hensyn til retningslinjerne i forbindelse med COVID19.

25feb kl. 19:30

Foredrag i sognegården

Foredrag v/professor Bent Meier Sørensen

Husk tilmelding

Se nærmere

25feb kl. 19:30

Sogneaftner m.m.

Sogneaftnerne er kirkens foredragstilbud.

Foredragene finder typisk sted sidste torsdag i måneden.

Der inviteres til to foredrag om efteråret og to foredrag om foråret.

Foredragenes indhold varierer alt efter emne og foredragsholdere.

Formålet er oplysning om både det folkelige og det kirkelige liv.

Fællessang og hyggeligt kaffebord er en naturlig del af sogneaftnerne.