Bramdrup sogn

Sogneaftner m.m.

Sogneaftnerne er kirkens foredragstilbud.

Foredragene finder typisk sted sidste torsdag i måneden.

Der inviteres til to foredrag om efteråret og to foredrag om foråret.

Foredragenes indhold varierer alt efter emne og foredragsholdere.

Formålet er oplysning om både det folkelige og det kirkelige liv.

Fællessang og hyggeligt kaffebord er en naturlig del af sogneaftnerne.

Rantzau - den hellige kriger

Torben Bramming

Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.30 byder vi velkommen til foredrag i sognegården ved sognepræst Torben Bramming, forfatter til ”Rantzau – den hellige kriger” (Kristeligt Dagblads forlag, 2016).

Er det bedst at være heldig eller dygtig? Rantzau behøvede ikke at vælge, han var begge dele. Han var en af Danmarkshistoriens største feltherrer, skønt fra Holsten. Han mødte gennem sine rejser i Europa og Mellemøsten i 1500-tallet farer og eventyr, han mødte både paven, Luther og Leonardo da Vinci og uden ham havde vi ikke fået Christian 3. på den danske trone. Foredraget vil handle om Rantzaus eventyrlige liv, som foredragsholderen har skrevet den første biografi om siden 1567.

Torben Bramming er sognepræst ved Ribe Domkirke og Seem Sogn. Han har et større teologisk forfatterskab bag sig og er formand for C.S. Lewis-selskabet.

Kaffe/te og brød á 25. kr.