De store forfattere om vores tid

Foredrag med Michael Bach Henriksen, kulturredaktør ved Kristeligt Dagblad – torsdag den 24. september kl. 19.30.

Vi lever i en tid, hvor mange er bekymrede for verden omkring os. Meget af det, man engang tog for givet, synes at være i opbrud, og der er stort fokus på, hvad der skiller os som borgere. Mange føler sig mere ensomme efter Coronakrisen. Men er der noget, der binder os sammen? Er der også håb? Ja, lyder svaret fra en række af de største internationale forfattere, der alle kredser om håbet. Hør i foredraget, hvad Salman Rushdie, Marilynne Robinson og andre har at sige om håbet i denne tid.

Michael Bach Henriksen er forfatter til Mellem frygt og håb – 18 forfattere og tænkere om eksistens i det 21. århundrede, Kristeligt Dagblads Forlag.

Der er tilmelding til sogneaftenen på kirkekontoret, telefonisk eller på mail. Tilmelding senest onsdag den 23. september kl. 12.00. Når der er tilmeldt 60 deltagere vil øvrige tilmeldte blive anført på venteliste. Dette gør vi af hensyn til retningslinjerne i forbindelse med COVID19

Vær fri, sund og glad – som pensionist

Foredrag af forfatter Marianne Gade, Kolding – torsdag den 29. oktober kl. 19.30.

Pensionister i dag har bedre helbred og er mentalt langt friskere end tidligere tiders pensionister. Men hvordan former livet sig efter arbejdslivets ophør? Er vi opmærksomme på at bruge og glæde os over de nye muligheder, vi herved kan realisere i den tredje alder? Er tiden ikke inde til at bruge den efter eget valg?

Stikord:

Skal man fortsat stå til rådighed? Nu blot for de voksne børn? Eller børnebørn? ”Vi skal jo ikke være her for evigt.” Endelig blev det min tur.

Realiser dine drømme. Kom i gang med at skrive den bog, du altid har drømt om at skrive.

Begynd at male, spille, synge arier eller løbe maraton. I erkendelse af, at tiden ikke er uendelig, men at intet er for sent.

Hæv overliggeren. Du risikerer ikke noget ved det. Slip præstationsangsten. Optimer dit liv. Prioriter din tid.

Der er tilmelding til sogneaftenen på kirkekontoret, telefonisk eller på mail. Tilmelding senest onsdag den 28. oktober kl. 12.00. Når der er tilmeldt 60 deltagere vil øvrige tilmeldte blive anført på venteliste. Dette gør vi af hensyn til retningslinjerne i forbindelse med COVID19

24sep kl. 19:30

Foredrag i sognegården

Foredrag v/kulturredaktør Michael Bach Henriksen.

Husk tilmelding

Se nærmere

24sep kl. 19:30
29okt kl. 19:30

Foredrag i sognegården

Foredrag v/forfatter Marianne Gade, Kolding.

Husk tilmelding

Se nærmere

29okt kl. 19:30

Sogneaftner m.m.

Sogneaftnerne er kirkens foredragstilbud.

Foredragene finder typisk sted sidste torsdag i måneden.

Der inviteres til to foredrag om efteråret og to foredrag om foråret.

Foredragenes indhold varierer alt efter emne og foredragsholdere.

Formålet er oplysning om både det folkelige og det kirkelige liv.

Fællessang og hyggeligt kaffebord er en naturlig del af sogneaftnerne.