Palmesøndag

Vi begynder påskefejringen Palmesøndagden 14. april med gudstjeneste kl. 10.30.

Skærtorsdag

Skærtorsdagsgudstjeneste den 18. april er en aftengudstjeneste kl. 19.00. Her skal vi lytte til beretningen fra den sidste aften, Jesus og hans disciple var samlet – sådan som evangelisten Matthæus fortæller den.

Aftenens særlige karakter understreges musikalsk ved harpenist Anne Marie Høsts medvirken.

Efter gudstjenesten serveres lidt brød, ost og et glas vin i sognegården (kr. 50).

HUSK tilmelding til denne del af aftenen:senest fredag den 12. april indenkl. 12.00 til kordegnen.

Langfredag

Langfredag er der liturgisk gudstjeneste med bøn og salmer kl. 10.30

Påskedag

Påskedag kl. 10.30 fejrer vi, at Jesus opstod fra de døde og med ham: det levende håb, at dødens magt er brudt én gang for os alle. Det budskab og hvad det har at betyde, det er det denne dag fortæller om– såvel blomsterne på alteret som ordene og musikken.

2. påskedag

2. påskedag kl.10.30 står i år i musikkens tegn, når Den Nye Salmetrio gæster gudstjenesten.

De vil spille med på salmerne og levere flere indslag undervejs. Salmerne vil fortrinsvis være af nyere dato, men der bliver også plads til nogle af de gamle.

Efter gudstjenesten og en kop kaffe i våbenhuset, er der matiné i kirken ved Den Nye Salmetrio, hvor de spiller sange af Leonard Cohen.

Salmetrioen består af Anette Buonaventzen, vokal, Pojken Flensborg på piano & orgel samt Ulrik Bust på saxofon, og alle tre er uddannet på det jyske musikkonservatorium.

Så kom og vær med til en festlig 2. påskedag i kirken.