Pinsedag

Søndag den 9. juni er der festlig pinsegudstjeneste kl. 10.30.

2. pinsedag

Mandag den 10. juni, 2. pinsedag, har vi gudstjeneste kl. 16.00. Vi har i Bramdrup fået tradition for at sætte særligt fokus på salmer og fællessang 2. pinsedag. Det vil vi også gøre i år. Vi har inviteret lektor Helle S. Søtrup, der til daglig underviser på IBC Kolding. Derudover er hun også salmedigter og har udgivet en række bønner og digte på Eksistensen Forlag.

DAGENS PROGRAM ER:

Kl. 10-14: Korworkshop for alle ved kirke- og kulturmedarbejder Camilla Svanberg og organist Heine Skov Jensen.

Åben korworkshop for alle voksne, der har lyst til at synge i kor. Det er dog en fordel, hvis du har prøvet det før.

Korworkshoppen bliver ledet af Camilla Svanberg og Heine Skov Jensen. Vi synger salmer og sange, der skal bruges til musikgudstjenesten kl. 16.00. Det er gratis at deltage. Husk blot at tilmelde dig til kirke- og kulturmedarbejderen.

Kl. 14.00: Foredrag ved Helle S. Søtrup:

Der vil blive serveret eftermiddagskaffe og kage undervejs.

Kl. 16.00: Musikalsk pinsegudstjeneste med blandt andet salmer af Helle S. Søtrup.